capçalera_rgracia

50 anys més

L’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona celebra 50 anys de servei a la ciutadania, haver fet aquest llarg recorregut ens omple de satisfacció i felicitat.

Arribar al dia d’avui ha estat possible gràcies a la dedicació i a la professionalitat de tots i cada un dels treballadors de l’hospital, que al llarg d’aquests anys han assumit amb consciència la responsabilitat i el compromís que representa la institució, en el territori i pels seus ciutadans.

És per això, que volem seguir treballant per continuar sent l’hospital de referència de la província de Tarragona, públic i d’excel•lència.

Per aquest motiu, estem fent un treball de reconeixement de què som com a organització i de cap a on volem anar. Impulsarem nous projectes que aniran veient la llum sota el paraigua dels objectius marcats per les línies estratègiques, per un model assistencial orientat al ciutadà, amb la participació dels professionals, amb aliances amb altres proveïdors, per promoure la cultura de la seguretat i la qualitat dins d’una política de responsabilitat social corporativa que garanteixi la sostenibilitat econòmica, ambiental i social fomentant la docència, la recerca i la innovació.

La celebració del 50è aniversari del Joan XXIII és una gran oportunitat per retre homenatge a tots aquells que heu fet possible aquesta història, als que sou avui i als que vindreu per refermar el valor de l’hospital i aconseguir que sigui l’orgull dels ciutadans de Tarragona en els pròxims 50 anys.

Tenim molta feina per fer.

Celebrem-ho!

 

Les paraules de…

a_cominjf_ballesterosd_elvirac_callea_pons