capçalera_jballesterosLa salut és un dret fonamental de les persones i garantir-lo i ampliar-lo és una obligació per a tots aquells que tenim responsabilitats polítiques i, per tant, capacitat per defensar, al més alt nivell, els drets dels ciutadans i ciutadanes.

L’Hospital Joan XXIII compleix, enguany, cinquanta anys d’una gran labor al servei d’aquest objectiu. Des de la seva inauguració en aquell llunyà 1967, molts milers d’homes i dones de tota la província han trobat remei i guariment a les seves dolències en aquesta institució. El servei que l’hospital ha prestat a tota la demarcació del sud de Catalunya és immesurable i aquest aniversari és el moment més adient per rendir tribut i reconeixement a tots els homes i dones que amb la seva professionalitat ho han fet possible: metges, infermeres, zeladors, personal de serveis, personal auxiliar.

Aquest aniversari és, doncs, el reconeixement d’un èxit col·lectiu. Un èxit que no és casual. Per assolir-lo han fet falta moltes persones treballant de manera rigorosa, persistent i en alguns moments poc vistosa però que ha donat molt bons resultats, tal i com queda palès.

Per iniciar una nova etapa que millori aquesta trajectòria, fins ara brillant, és imprescindible un compromís ferm per encarar el futur de l’Hospital Joan XXIII. Un futur que passa per la irrenunciable capitalitat sanitària de Tarragona i per dimensionar correctament les inversions, més que mai necessàries i imprescindibles, en aquest equipament o en un de nou amb l’objectiu final de garantir l’atenció mèdico-hospitalària pública i de primer nivell del sud de Catalunya.

Per molts anys Hospital Joan XXIII !!!

Les paraules de…

a_comind_elvirac_caller_graciaa_pons