capcalera_delvira

És un orgull poder celebrar el cinquantè aniversari de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. Durant aquests cinquanta anys d’activitat, l’Hospital Joan XXIII ha treballat al servei de les persones per oferir una assistència sanitària de màxima qualitat. D’aquesta manera, s’ha consolidat com el centre hospitalari de referència de les comarques de Tarragona, essent un emblema per a la ciutat.

El sistema sanitari català és una història d’èxit, en el que entre tots estem contribuint a garantir un sistema públic, universal, equitatiu, eficient i sostenible, al servei de les necessitats de la població. L’Institut Català de la Salut, que tinc l’honor de presidir, té un pes específic i destacat en el nostre sistema, com a principal empresa pública de provisió de serveis sanitaris que gaudeix d’ampli reconeixement per part de la ciutadania. L’Hospital Joan XXIII, sens dubte, és un dels principals actius del nostre sistema i ha estat clau en el procés de construcció del sistema nacional de salut.

En aquest cinquantè aniversari m’agradaria felicitar especialment als professionals, als que treballen actualment a l’Hospital Joan XXIII i a tots aquells que hi han desenvolupat la seva tasca professional anteriorment. Tots ells treballen cada dia amb compromís per a donar la millor assistència a la ciutadania i donar resposta als nou reptes del nostre sistema. Des d’aquí voldria encoratjar-los a continuar desenvolupant a seva tasca amb l’objectiu de millorar de forma continua l’atenció sanitària.

També voldria tenir un emotiu recordatori per a les persones que hi han estat ateses i a les seves famílies, que de ben segur hi han viscut moments molt importants de les seves vides.

Per últim, m’agradaria destacar que aquesta trajectòria de cinquanta anys d’experiència de l’Hospital Joan XXIII li ha de permetre afrontar amb èxit els reptes que té per endavant, consolidant-se com un centre que presta assistència de primer nivell, i que a la vegada realitza activitat de recerca i docència.

Felicitats!

 

Les paraules de…

a_cominjf_ballesterosc_caller_graciaa_pons