capçalera_acomin

Benvolguts/des,

M’omple d’orgull poder celebrar, amb tots vosaltres, el 50è aniversari de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. Aquesta efemèride tan destacable és un motiu de felicitat pel nostre país.

En primer lloc, celebrar aquests 50 anys demostra la solidesa del projecte de l’Hospital Joan XXIII, la solidesa d’una institució pública que dóna servei a tots els ciutadans.

Per tant, es tracta d’una celebració que dóna valor al projecte d’enfortiment de les institucions públiques i, concretament, de la sanitat pública, com un pilar essencial per recuperar i mantenir l’estat del benestar que ens fa ésser un país de primer ordre.

El model sanitari català és reconegut internacionalment per la qualitat dels seus resultats en salut. No és aliè a aquests resultats el sistema de proveïdors diversos que el caracteritza. En aquest marc de provisió diversa, els hospitals de l’ICS, i entre ells el Joan XXIII, hi tenen un paper central.

Ara mateix una de les grandeses del nostre sistema assistencial és la forta descentralització territorial de tal manera que el terciarisme estigui a l’abast de tot el territori.

També en aquest sentit, el Joan XXIII ha estat una institució fonamental i ho seguirà sent en el futur.

Una celebració que, especialment, reconeix l’esforç i la implicació de les persones que van començar el projecte de l’Hospital Joan XXIII i dels que, heretant el coneixement dels pioners, continuen desenvolupant-lo, cada dia, reforçant el paper de centre sanitari de referència. Indubtablement, segur que és un motiu d’orgull per a tots ells i, per suposat, ho és per a tots els ciutadans que confiem en l’excel•lència d’aquest hospital i dels seus professionals.

Felicitats!!!

 

Les paraules de…

jf_ballesterosd_elvirac_caller_graciaa_pons