capçalera_apons

50 anys amb les persones

L’Hospital Universitari Joan XXIII arriba als 50 anys de vida i ho celebrem a bombo i platerets. Com acostuma a passar en el món científic la lectura d’una tesi doctoral comporta l’inici d’una nova trajectòria professional i investigadora. No és mai un final. Aquest 50é aniversari no és pas la línea d’arribada d’una cursa, tot el contrari, ha de marcar el començament d’un nou temps.

L’Hospital Joan XXIII treballa per adaptar-se als nous temps que ens toca viure. Anys d’evolució tecnològica, professional i social. Anys difícils per la realitat econòmica. Anys també de relleus generacionals. Anys de nous projectes que han de créixer. El 50è aniversari de l’hospital ha de servir per potenciar la seva visualització, ha de ser un impuls. És el moment de fer créixer l’autoestima d’aquesta institució cabdal per a la ciutat de Tarragona i per a tota la província.

Projectes consolidats com el nou laboratori d’anàlisi clíniques, altres en fase de finalització com les noves urgències, o en fase d’aprovació com la UCI pediàtrica, l’àrea d’ampliació de l’hospital i el nou edifici de recerca, serveixen per consolidar el futur del Joan XXIII, amb la mateixa seguretat i confiança dels primers 50 anys.

El nostre hospital no para mai. Els seus professionals garanteixen als ciutadans una atenció sanitària d’excel·lència. L’ICS Camp de Tarragona ha engegat un projecte de Responsabilitat Social Corporativa que pretén apropar la institució, encara més, al seu entorn social i empresarial. El 50è aniversari és, sens dubte, el moment perfecte per reforçar aquests lligams i per enfortir el sentiment de pertinença.

Seguim caminant amb confiança.

Felicitats!

 

Les paraules de…

a_cominjf_ballesterosd_elvirac_caller_gracia