novembre_2016

4 de novembre
Actes de celebració del 50 aniversari de l’Hospital Joan XXIII

  • 12.00 h:  Acte institucional  a l’Ajuntament de Tarragona, presidit per l’Il·lm. Sr. Josep Fèlix Ballesteros, Alcalde de Tarragona, i la Sra. Candela Calle, directora gerent de l’Institut Català de la Salut. Conferència sobre l’impacte de Joan XXIII a la ciutat de Tarragona des del punt de vista sanitari, social, docent, investigador i econòmic, a càrrec del Dr. Agustí Tarrés, pediatre.
  • 13.15 h:  Festa ciutadana a l’Hospital Joan XXIII.Amb la participació de: Pallapupes, ONG de pallassos hospitalaris; Small River Brass, banda de dixie; Woody, personatge de Port Aventura i “Els Super herois de la sang” del Banc de Sang i Teixits.

10 de novembre
Primera Jornada sobre lactància materna per a prematurs, de 18 a 20 h al COFT

Amb la intervenció del Dr. A. Gómez Papí. Pediatra de HJ23, Dra. Virginia Callao, directora territorial del BSiT de Tarragona i Terres de l’Ebre.  També comptarà amb el testimoni d’una mare donant i una de receptora de llet.

Concurs de fotografia Instagram 50è aniversari Cada mes, exposició del recull fotogràfic “Persones i activitats”. Participa! Exposició a la cafeteria de l’HJ23.

Jornada HJ23 Investigador: Convocatòria ISCII 2016. Presentació de resultats de la convocatòria 2016 Estructura de la recerca biomèdica a HJ23.  Cap a on anem?  Dr. Antoni Andreu.

Exposició fotogràfica “Per una maternitat amb esperança” Organitza Matres Mundi.
Inauguració: 24 de novembre a les 12 hores al hall de l’Hospital (passadís de direcció)

imatge_novembre< Agenda – octubre 2016                                                  Agenda – desembre 2016 >