Emotiva inauguració del 50è Aniversari de l’Hospital Joan XXIII amb el Dr. Agustí Tarrès

El passat divendres 4 de novembre, l’Ajuntament de Tarragona i l’Institut Català de la Salut, en un seguit d’actes conjunts, van inaugurar oficialment l’inici del 50è Aniversari de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

dsc_9470

A les 12 del matí, en un acte institucional públic que va tenir lloc al Saló de Plens, presidit pel conseller de Presidència i Estratègies de ciutat, Alejandro Fernández, que va estar acompanyat per la directora gerent de l’ICS, Candela Calle, i pel gerent de l’ICS Camp de Tarragona, Rafael Gràcia, el pediatra jubilat de l’Hospital Joan XXIII, Agustí Tarrès, va explicar “L’impacte del Joan XXIII a la ciutat de Tarragona”, en una xerrada que es va remuntar als inicis del centre sanitari i que va repassar moltes anècdotes molt curioses. L’acte va resultar molt emotiu, especialment pel Dr. Tarrès, que estava acompanyat per familiars seus. El conseller Alejandro Fernández va tenir paraules de reconeixement i d’estima cap el nostre Hospital, així com la directora gerent, Candela Calle, i el gerent territorial, Rafael Gràcia, van dedicar aquest reconeixement als professionals de la institució i van defensar el projecte de present i futur de l’Hospital.

En acabar, a les 12.45 hores, la comitiva es va traslladar a l’Hospital, on davant de la façana del centre sanitari van continuar els actes festius. En primer lloc, amb els parlaments de la directora gerent de l’ICS, Candela Calle, i del director de centre de l’Hospital Joan XXIII, Albert Pons. Seguidament i obert a tota la ciutadania, amb la participació de l’ONG Pallapupas; la banda de dixie, Small River Brass; el personatge de Port Aventura, Woody, i els súper herois del Banc de Sang i Teixits, que van omplir de color i d’alegria la festa d’inauguració. A més, es va desplegar una lona des del terrat, de més de 14 metres, que anunciarà durant tot un any la celebració de l’efemèride

 

 

També podeu veure la informació que es va publicar a TAC 12, minut 7:15:

http://tac12.xiptv.cat/noticies-12/capitol/divendres-4-de-novembre-2016