Curs Bàsic d’actualització i avenços en VIH

Els dies 18, 20, 25 i 27 d’octubre tindrà lloc a l’espai de Docència i Recerca de l’Hospital Joan XXIII el Curs bàsic d’actualització i avenços en VIH, organitzat pel Servei de Medicina Interna amb la col.laboració del Departament de Formació Continuada de l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII i l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili.curs_actualitzacio

L’objectiu del curs és fer una actualització dels aspectes canviants en relació a la clínica, l’epidemiologia, el tractament i les comorbiditats de la infecció pel VIH.

El curs comptarà amb les conferències magistrals de reconeguts investigadors: el Dr. Bonaventura Clotet Sala i el Dr. Josep M. Gatell Artigas, entre d’altres.

A continuació us deixem l’enllaç per a formalitzar la inscripció i el programa del curs.

> Programa Curs

> Inscripció Curs


Objectius específics:
Aprofundir en aspectes clínics poc coneguts de la infecció pel VIH: infecció aguda, comorbilitats. Descriure les tendències epidemiològiques i de supervivència dels pacients infectats pel VIH.
Conèixer l’estat actual de les iniciatives per a curar la infecció pel VIH: eradicació i vacuna. Aprofundir en l’esta actual del coneixement del tractament antiretroviral basat en inhibidors de la integrassa.
Actualitzar l’estat del coneixement de la coinfecció pel virus de l’hepatitis.

Organitza i Coordina:
– Dr. Francesc Vidal, Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII.
– Dr. Pere Domingo, Servei de Malalties Infeccioses dels Hospitals Universitaris Arnau de Vilanova i Santa Maria de Lleida.